taart

DROOM!taart komt uit onze eigen bakkerij en zit barstensvol frisse appels uit de Betuwe.  Niet zo gek dus dat het één van onze succesnummers is.

Onze bakkers zijn trouwens ook bijzonder; ze beginnen hun loopbaan met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bij DROOM! krijgen ze de kans om te groeien en een vak te leren.

We halen het beste uit onszelf
DROOM! heeft naast de bakkerij ook horecazaken en een winkel. Samen maken we heerlijke gerechten en zorgen we dat onze gasten zich altijd welkom voelen. Dat doen we door elke dag het beste uit onszelf te halen.

DROOM! is een sociale onderneming waar medewerkers begeleiding krijgen zodat ze kunnen meedoen in de samenleving. Daarnaast begeleiden we ook medewerkers bij andere organisaties als arbeidsspecialist.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor ons vanzelfsprekend. We letten op duurzaamheid en bij iedere beslissing binnen ons bedrijf maken we de afweging tussen maatschappelijke en economische belangen. We houden rekening met onze medewerkers, gasten, omwonenden, leveranciers, investeerders en de maatschappij.

DROOM!

Nieuwe Aamsestraat 32
6662 ND Elst (Gld)
Telefoon: (0481) 36 71 39
E-mailinfo@bijdroom.nl
Website: bijdroom.nl